ИНДИВИДУАЛНИ ТЕЛЕКОМУНИКАЦИОННИ РЕШЕНИЯ

ОПИСАНИЕ НА УСЛУГАТА

Global Systems Ви предлага възможност да използвате дългогодишния ни опит в изграждането на цялостни, професионални телекомуникационни решения, съобразени с нуждите и изискванията на Вашата компания. Нашите инженери ще Ви помогнат да намерите точното решение за всеки проблем, а Вие ще може да се фокусирате върху постигането на Вашите бизнес цели.

ТЕХНИЧЕСКИ ПАРАМЕТРИ

• IP базирана гласова услуга, която предоставя изцяло възможностите на традиционната телефонна услуга, съчетана с предимствата на модерните комуникации. • Услугата дава възможност за осъществяването на  изходящи и входящи разговори към фиксирани и мобилни мрежи в страната и чужбина • Техническото решение за предоставяне на услугата се осъществява на база на изградена до офиса Ви локална свързаност и може да се ползва чрез следните интерфейси: POTS (класическа телефонна линия, един порт) ISDN BRI  ISDN PRI  SIP Trunk (изцяло по IP)

ПОДДРЪЖКА

Техническият ни екип осъществява денонощно (24/7/365) наблюдение и контрол, както на международната ни мрежа, така и на свързаността ни с повече от 20 междyнародни телекомуникационни оператори – в най-крупните технически центрове за взаимно свързване в Лондон и Франкфурт, също така и в София. Ние гарантираме отлична комбинация на най-високо качество, конкурентни цени и своевременна техническа поддръжка, както и възможност да Ви предоставим изчерпателни (напълно безплатни) консултации относно специфичните Ви телекомуникационни нужди. Поддръжката на услугата е гарантирана и със споразумение за ниво качество на обслужване (SLA) 99,9 %

ПРЕДИМСТВА НА УСЛУГАТА

Опит от първа ръка при изграждането, конфигурирането и поддръжката на IT инфраструктура. Индивидуален подход, съобразен с изискванията и нуждите на клиента. Авторски контрол, пълен или частичен аутсорсинг на проекти във всяка фаза от изпълнението им. Пълната гама от IT услуги предлагани от един оператор. Дългогодишен опит в изграждането на комплексни телекомуникационни решения. Решения базирани на специфичните нужди и изисквания на клиента. Конфигуриране и поддръжка на клиентски съоръжения – клиентът може да поръча конфигуриране и/или поддръжка на неговите крайни устройства. Денонощна и проактивна техническа поддръжка.

ПРЕДНАЗНАЧЕНИЕ НА УСЛУГАТА

За клиенти, които искат да получат професионална консултация и да изберат най-подходящото и ценово ефективно за тях решение, чрез дългогодишния ни професионален опит и гъвкавост в предлагането на комплексни инженерни решения.

ЗАЩО ДА ИЗБЕРЕМ Global Systems® ?

Global Systems® Ви предлага ценово ефективни решения с незначителни първоначални и експлоатационни разходи. Global Systems има 25 години доказан опит като системен интегратор с хиляди приключени проекти. Global Systems® има богат опит в управлението и контрола на сложни технологични проекти. Нашата експертиза защитава интереса на инвеститора и напълно изключва възможността от концептуални и оперативни грешки както по времето на проектирането така и по времето на системната интеграция на решенията. Global Systems предлага решения до ключ с светкавични активация и модификаций. Разбираме, че информационните технологии са критични и важни за Вас. Стандартното ниво на наличност на услугите, предоставяни от Global Systems е >99.9%. Ако не успеем да го спазим, по SLA отговаряме финансово пред Вас.