DARK FIBER  “Тъмни Влакна”

Dark Fiber е черешката на тортата - възможно най-високият клас телекомуникационна услуга. Предлага пренос на данни между различни географски локации, посредством оптични влакна от мрежата на Global Systems. Тъмните Влакна се използват специално и единствено от Вас, което Ви гарантира безпрецедентна сигурност и надеждност. Повече от две десетилетия трупаме опит в оперирането на собствена оптична мрежа. Проектираме и активираме “Тъмни Влакна” експресно, обикновено за няколко дни. Предлагаме допълнителни влакна по основния или по алтернативен (резервен) маршрут. Предоставяме защитена услуга без общи точки на отказ (SPF).

Повече за услугата

L2 VPN (Metro MAN & Intercity MAN)

Услугата L2 VPN от Global Systems предлага сигурни, надеждни и ценово ефективни Ethernet свързаности между Ваши обекти намиращи се на различни географски локации. Повече от две десетилетия трупаме опит в оперирането на собствена MAN мрежа. Изграждаме МАН Порт експресно, обикновено за няколко дни и предлагаме увеличаване на капацитета в рамките на деня от 100Mbps до 10Gbps. Поддържаме QinQ, MTU 9000, допълнителни Vlans... и най-добрите цени!

Повече за услугата

КОРПОРАТИВЕН И БИЗНЕС ИНТЕРНЕТ

Нашата уникална способност да предоставим услуга с най-високото качество на ниска цена превърна стотици Бизнеси в наши лоялни абонати. Целта ни е проста: Да отприщим потенциала на собствената ни оптична мрежа и да направим грандиозно бързия и надежден ИНТЕРНЕТ - актив на Вашия бизнес. Компетентната и проактивната техническа поддръжка са с доказана ефективност и са запазена марка в обслужването на всички наши клиенти.

Повече за услугата

ОСИГУРЯВАНЕ НА СВЪРЗАНОСТ С ДЕЙТА ЦЕНТРОВЕ

Услугата Ви дава възможност за пренос на огромни по обем данни към и от вашите сървъри в реално време с директна свързаност до всички дейта центрове, основни възли на телекомуникационни оператори и точки обмен на трафик в София. Гаранцията за наличност и качествено ниво на обслужване на услугите (SLA), дългогодишния опит на мрежовите инженери на Global Systems в проектирането, изграждането, конфигурирането и поддръжката на телекомуникационни решения и вътрешни мрежи, осигурява скорост, удобство, надеждност и резервираност на Вашата свързаност.

Повече за услугата

CO-LOCATION

С услугата Co-location в технически център на Global Systems , Вие НЕ инвестирате ценен финансов ресурс за оборудване на Ваше специализирано помещение. Спестявате от разходи за климатизация, електроенергия, допълнително пространство, комуникационни шкафове, UPS-и и друго оборудване. Ние осигуряваме сигурно място за Вашето оборудване, бърз, качествен и гарантиран достъп до локалната и глобалната интернет свързаност.

Повече за услугата

ВИРТУАЛНИ ЧАСТНИ МРЕЖИ ( VPN )

Услугите защитават бизнес информацията от непозволен достъп, съхраняват нейната цялост и превръщат интернет в сигурен комуникационен канал. Изградената от Global Systems виртуална частна мрежа, Ви осигурява централизация, приоритизация, сигурност и пълен контрол на данните, с гарантирана конфиденциалност на информацията във Вашата мрежа.

Повече за услугата

ИНДИВИДУАЛНИ ТЕЛЕКОМУНИКАЦИОННИ РЕШЕНИЯ

Global Systems® Ви предлага възможност да използвате дългогодишния ни опит в изграждането на цялостни, професионални телекомуникационни решения, съобразени с нуждите и изискванията на Вашата компания. Нашите мрежови инженери ще Ви помогнат да намерите точното решение за всеки проблем, а Вие да се фокусирате върху постигането на вашите бизнес цели.

Повече за услугата